Uvod

Napomena

Svim korisnicima e-Dnevnika dostupna je i testna verzija aplikacije na stranici: https://e-dnevnik-test.skole.hr/u kojoj im je omogućeno vježbanje pojedinih aktivnosti.

 

Važno

Prije početka korištenja produkcijske verzije preporučamo spajanje na testnu verziju e-Dnevnika kako bi se isprobale sve mogućnosti koje nudi e-Dnevnik. Testna verzija stalno je dostupna. Potrebno je voditi računa da zbog velikog broja unosa podataka u testnoj se verziji podaci redovito brišu. Pravi se podaci trebaju unositi isključivo u produkcijsku verziju.

Nakon uspješne prijave pojavljuje se početna stranica e-Dnevnika. Na početnoj je stranici ponuđen odabir razrednih knjiga razreda u kojima predaje nastavnik.

Ukoliko je nastavnik ujedno i razrednik pojedinom razredu razredna knjiga bit će označena zelenom bojom (Slika 2).


pocetna stranica

Slika 2 - Oznaka razredne knjige u kojoj je nastavnik razrednik

 

Napomena

Zamjenicima razrednika ta je knjiga označena narančastom bojom.

Gornja i donja izborna traka, kojima je omogućeno mijenjanje postavki razrednih knjiga, ulazak u imenik, pregled rada, dnevnik rada i zapisnike uvijek su prisutne tako da je nastavnicima u svakom trenutku dostupna svaka opcija bez obzira gdje se nalazili unutar aplikacije, što ju čini izuzetno jednostavnom za korištenje.

CARNet Logo