Forum je namijenjen predstavljanju i upoznavanju s drugim polaznicima i mentorima. Ova aktivnost uvjet je za dobivanje značke Moodle dizajner. |
Upoznajmo se!
Pozdrav,
Već sam ovo prošla i dobila značku Moodle dizajnera u sklopu pilot projekta E-škole, ali vrijedi utvrditi i ponoviti gradivo.
Veselim se novim izazovima.
Ja sam Branislav Orešković. Radim u Gimnaziji Županja kao profesor informatike i PiG-a.
Imam položeni stručni ispit iz informatike i radim u Gimnaziji 20g kao profesor informatike, a unazad 3 godine maturantima predajem i PiG jer sam i magistar ekonomskih znanosti od 2005.
Unazad 4 godine u kategoriji Algoritmi imam svake županijskog prvaka u VSŽ ,a na na Moodle Loomenu imam kolegij INFORMATIKA ZA OPĆE I MATEMATIČKE GIMNAZIJE koji je za učenike otvoren unazad 10g i koristim ga svake školske godine za resurse(nastavne materijale, prezentacije i dr..), zadaće, testove , ankete i dr...
Isto tako i iz PiGa imam on -line kolegij za učenike unazad 3 g.
Veseli me suradnja u sklopu ove edukacije.
Lijep pozdrav svima !
Pozdrav iz Slavonskoga Broda!
Ja sam Ivana Opačak, profesorica hrvatskoga i engleskog jezika u Ekonomsko-birotehničkoj školi. Voditeljica sam školskoga debatnog kluba, volim poeziju, projektnu nastavu... Učim svakodnevno jer volim svoj poziv... i želim biti spremna na izazove svake vrste.
Lp!
Srdačan pozrav iz Varaždina. Ja sam Dubravka, veselim se znanjima svih vrsta, a nadam da ću u mnoštvu svojih raznovrsnih radnih aktivnosti i interesa, naći dovoljno vremena da redovito pratim i sudjelujem u ovoj edukaciji.
Svima želim uspješno učenje i rad!
Dubravka Novak, učiteljica RN
Pozdrav svima!
Ja sam Stanka Svetličić, učiteljica hrvatskog jezika u OŠ Kajzerica u zagrebu. Veselim se novim spoznajama i druženju s kolegama. Nadam se da će ovaj tečaj biti kreativan i zabavan te da će unaprijediti moj rad s učenicima.
Pozdrav svim polaznicima tečaja i mentorima. Ja sam Katarina Barlović. Učiteljica sam drugog razreda u PŠ Lepajci ( OŠ " Ljudevit Gaj" Krapina). Volim svoj posao i trudim se učenicima nastavni proces učiniti zanimljivim. Upisala sam ovaj kolegij u nadi da će pridonijeti poboljšanju kvalitete mojega rada.
Dobar dan! Zovem se Jagoda Gauta i koristim nešto više slobodnog vremena zbog situacije s prekidom redovne nastave, kako bih unaprijedila svoje digitalne vještine.
Pozdrav svima,
stručna sam suradnica pedagoginja u srednjoj strukovnoj školi i svakodnevno se susrećem s mnogobrojnim izazovima.
Do sada smo prošli mnoge neočekivane izazove, stoga vjerujem i u ovu prilagodbu uvjetima rada na Moodle-u. Želim naučiti više. Nadam se međusobnoj pomoći, suradnji i razmjeni ideja.
Lijepi pozdrav od Suzan Berecki, prof.