Izjava o odricanju

European Computer Driving Licence, ECDL, International Computer Driving Licence, ICDL, e-Citizen i srodni logotipi su zaštitni znakovi The European Computer Driving Licence Foundation Limited ("ECDL Foundation").

Algebra d.o.o. i CARNet su pravne osobe neovisne o Hrvatskom informatičkom zboru i nisu povezane s ECDL Fondacijom ili Hrvatskim informatičkim zborom na bilo koji način. Ovaj obrazovni materijal može se koristiti kako bi pomogao kandidatima u pripremi za certifikacijske programe ECDL Fondacije koji se odnose na Obrazovni materijal iz naslova. Hrvatski informatički zbor, Algebra d.o.o. ili CARNet ne jamče kako će korištenje ovog izdanja Obrazovnog materijala zajamčiti uspjeh na testovima certifikacijskog programa ECDL Fondacije. Ovo izdanje Obrazovnog materija podvrgnuto je reviziji samostalnog revizorskog društva i odobreno od strane Hrvatskog informatičkog zbora kao pokriće ciljeva učenja za certifikacijski program ECDL Fondacije.

Potvrda ovog odobrenja može se pogledati na www.ecdl.hr.

Materijal sadržan u ovom izdanju Obrazovnog materijala ne jamči da će kandidati uspješno položiti test certifikacijskog programa ECDL Fondacije. Bilo koja i sve stavke ocjenjivanja i/ili vježbe na temelju rezultata sadržane u ovom Obrazovnom materijalu odnose se isključivo na ovo izdanje i ne predstavljaju certifikaciju od strane ECDL Fondacije u odnosu na certifikacijski program ili neki drugi test ECDL Fondacije. Bez obzira na način primjene materijala sadržanog u ovom Obrazovnom materijalu, primjerice, u sustavu za upravljanje učenjem (LMS) ili prilagođenom sučelju, ništa ne bi trebalo navoditi kandidata kako ovaj materijal predstavlja certifikaciju ili kako se njime može steći diploma kroz bilo koji drugi proces osim službenog certifikacijskog testa ECDL Fondacije.

Za detalje o pristupu testiranju u sklopu certifikacijskog programa ECDL Fondacije, obratite se Nacionalnom operatoru Vaše zemlje ili posjetite internetsku stranicu ECDL Fondacije na www.ecdl.org

Kandidati koji koriste ovaj obrazovni materijal moraju biti prijavljeni kod Nacionalnog operatora prije polaganja ispita za certifikacijski program ECDL Fondacije. Bez valjane registracije nije moguće pristupiti testiranju te kandidat ne može dobiti diplomu, kao ni bilo koje drugo uvjerenje. Registraciju kandidata je potrebno provesti kod Vašeg lokalnog nacionalnog operatora u Odobrenom centru za testiranje.

Povratak na naslovnicu

Zadnji puta izmijenjeno: Friday, 13. February 2015., 15:16