Forumi u Hrvatskoj

     
     

Većina Foruma u Hrvatskoj smještena je na nekim od velikih portala – tako da je unutar foruma moguće objavljivati komentare članaka. No, postoje i oni koji djeluju samostalno, bez znatne integracije u neki od sustava portala.

Forum.hr

www.forum.hr

Forum.hr vrlo je popularan u Hrvatskoj. Nije integriran niti u jedan veliki portal, premda neke od njegovih tema možete pratiti na Internet Monitoru (www.monitor.hr). Raspravlja se o raznim temama: društvenim, političkim, znanstvenim – onim o automobilima, glazbi, književnosti. Kako biste sudjelovali u ovom forumu morate postati registrirani član.

Net.hr forum

www.net.hr/forum

Net.hr forum integriran je u Net.hr portal. Raspravlja se u mnogim podforumima, a raspon tema je i ovdje vrlo širok. Možete ga pregledavati i kao neregistrirani korisnik, no za sve funkcionalnosti trebali biste se registrirati. Forum je moderiran, rasprave su obično korektne i korisne.


Net.hr forum

Nije moguće na jednom mjestu opisati sve aktivne forume na hrvatskom online prostoru. Osim već spomenutih, među poznate hrvatske forume ubrajamo Index Forum i T-Portal Forum.

Brojni fakulteti, studentske udruge i neovisne web stranice imaju svoje forume, mnoge od njih su specijalizirane i bave se određenom tematikom, dok ih većina pokriva širi raspon tema.

Dodatno, popis hrvatskih foruma možete pronaći na:

www.hr/wwwhr/entert/penpal/forum.