1.1. Ispuniti profil i predstaviti se

Ispunite svoj profil i objavite fotografiju kako bismo vas mogli upoznati.

Predstavite se u profilu. Pišite o sebi i opišite specifičnosti strukovnog predmeta koji predajete. Svaki strukovni program je po svojoj prirodi različit od drugih i zahtijeva razne pedagoške pristupe. Razmislite o svojoj praksi poučavanja i opišite kako se nosite s izazovima svog strukovnog predmeta.

Ako imate iskustva u korištenju tehnologije u privatnom i profesionalnom životu, opišite ih (koje tehnologije, kako ih koristite i u kojem kontekstu). Također nas zanimaju vaša očekivanja od ovog tečaja. Što biste željeli naučiti?

Nemojte objavljivati fotografiju svog mačka, pogleda s vašeg prozora ili lika iz crtića. Oni nisu polaznici ovog tečaja. Veličina datoteke ne smije biti veća od 16 MB.

Omogućite drugima da vas upoznaju, no ne na način da se osjećate izloženo. Ne očekujemo od vas da se opisujete na način koji ugrožava vašu privatnost.

Poveznica na vaš profil nalazi se u lijevom panelu tečaja u bloku Navigacija – kliknite na Moj profil – Vidi profil. Vidjet ćete praznu stranicu profila. Kliknite na Uredi profil (donji lijevi kut stranice) i unesite potrebne informacije.

Vrijeme za izvršenje zadatka: 45 minuta