Moodle sučelje

Profil

U zaglavlju ekrana prikazano je vaše ime i prezime. Odabirom linka pristupate vašem profilu, možete ga dodatno urediti i nadopuniti informacijama.

Pokaži transkript

U zaglavlju ekrana prikazano je ime i prezime prijavljenog korisnika te strelica za odabir padajućeg izbornika s popisom mogućnosti.

Klikom na strelicu otvara se padajući izbornik s popisom prečaca do Moje naslovnice, Profila s detaljima o korisniku, Ocjena na tečajevima koje pohađate ili na kojima ste nastavnik, alata Poruka koje za razliku od alata My mail funkcioniraju na razini cijelog sustava, te Postavki korisničkog računa, blogova i značaka.

Odabirom linka Promijeni osobne podatke u Postavkama možete nadopuniti vaš profil te promijeniti osobne podatke. Ukoliko ste prijavljeni u sustav AAI@Edu.hr elektroničkim identitetom, podaci kao što su ime, prezime te e-mail adresa automatski se povlače iz imenika vaše ustanove i ne mogu se ažurirati unutar sustava. Isti status imaju i podaci koji nisu vidljivi u profilu kao što su korisnička oznaka i lozinka.

Osim osobnih podataka, svom profilu možete dodati i sliku. U dijelu Slika korisnika odabirom Dodajte - Prenesi datoteku učitajte sliku sa svog računala u Moodle. Slika bi trebala biti u JPG ili PNG obliku te će automatski biti prilagođena veličini 100x100 piksela.

Odabirom linkova Postavke foruma i Poruke možete podesiti načine dobivanja obavijesti o porukama na forumima i porukama unutar sustava.

Sakrij transkript