3.3. Sudjelovati u videokonferenciji: e-učenje u vašoj učionici

Vaš zadatak je da sudjelujete u videokonferenciji. Cilj ove videokonferencije je diskutirati o idejama za uporabu raznih oblika e-učenja analiziranih u aktivnosti 3.1. Zašto biste nešto koristili? Zašto ne biste? Tijekom ove videokonferencije nadovezat ćemo se na vaše analize primjera tečajeva e-učenja u kontekstu strukovnog predmeta koji vi predajete.

Diskusija će biti moderirana. Sastanak će se snimati; to je polazna postavka programa. Tijekom videokonferencije trebali biste pri ruci imati spremne vaše bilješke i razmatranja pripremljene u aktivnosti 3.1 budući da su one osnova same diskusije.

Ako se datum videokonferencije podudara s nekim drugim vašim obvezama i nikako ne možete sudjelovati na sastanku, vaša je dužnost da odgledate snimku videokonferencije, sudjelujete u diskusiji koja će naknadno uslijediti na forumu i pročitate sažetak. Međutim, naglašavamo da bi svi polaznici trebali ovaj zadatak tretirati kao prioritet. To nije samo važan dio tečaja, nego i prilika da se upoznate s novim alatom i tehnikom e-učenja. Ovaj zadatak, zbog specifičnosti, nećete moći nadoknaditi kasnije.

Videokonferenciji možete pristupiti na adresi http://acp.carnet.hr/ela.

Procijenjeno vrijeme za izvršenje zadatka: 1 sat i 30 minuta.